Când nu mai ai nici o soluție

Jul 20, 2022
Pentru astfel de mesaje simt că trăiesc și că am o misiune în viața aceasta ❤️
 
Pentru astfel de rezultate merită cu vârf și îndesat miile de ore de studiu, cursuri, training-uri, bani, timp și alte resurse cu care as fi putut face orice altceva!
 
Povestea pe scurt: De la începutul anului in urma unei căzături banale fetița de mai jos merge doar în cârje cu niște dureri groaznice.
 
A  fost la mai multi specialiști din Franța si România, RMN-uri, CT, ecografii, scintigrafii, analize si totul iesea “ok”.
 
La psiholog ok, neurolog ok. Însă ce nu este bine totuși ?
 
Atunci când facem un zoom-out asupra corpului și îl vedem ca un întreg: mental, emoțional și fizic, abia atunci putem vorbi de vindecare în adevăratul sens al cuvântului.
 
Cele 3 sisteme sunt interdependente.
 
Mintea, corpul si emoțiile sunt inseparabile oricât am vrea noi, anumiți medici sau companiile medicale sa ne zică altfel.
 
Fix de la frustrarea/problema asta am început în urmă cu 3 ani să pun bazele unui terapii care abordează corpul ca un întreg.
 
Terapia se numește H3 si înglobează toate cele 3 sisteme: mental, emoțional și fizic prin percepție, neurocepție și propriocepție.
 
Și nu ma refer la chestii paranormale, ritualuri shamanice, terapie cu varza, terapie cu îngeri.
Ci ma refer la ceea ce avem deja, însă le-am disociat: neuroștiințe, neurologie, psihologie, anatomie, biomecanica, neuropsihologie și neuroimunologie.
 
Si știți care e partea cea mai faină din toată povestea asta ? Cu siguranță nu toate “-logiile” de mai sus.
 
Vindecarea o face corpul fiecăruia dintre noi prin inteligența lui extraordinară, nu eu, nu terapia.
 
Gândiți-vă câte poate face o singură celulă umană (din peste 37 de trilioane de celule din corp): mitoză, apoptoză, regenerare, transport nutrienți, producție de energie, etc.
 
Acum faceți o comparație între cele mai mari genii pe care le-a avut planeta aceasta și comparații cu o singura celula umană, cine este geniul aici ?🙂
 
Revenind, cu siguranța în cazul fetiței mai este până la vindecarea completa, însă faptul că ieri dimineața la 8.00 a venit în cârje și în aseară a renunțat pentru prima data la ele ma face să fiu recunoscător pentru tot și toate ❤️

Abonează-te la MindShift Weekly

și vei primi săptămânal cele mai recente și eficiente strategii și idei din domeniul neuroștiințelor, sănătății, psihoterapiei și a wellbeing-ului integrativ

Dacă nu rezonezi cu e-mailurile pe care le primești, ai libertatea să te dezabonezi oricând.