Ejacularea precoce are și happy-end

May 02, 2022
Săptămâna trecută am avut plăcerea să tratez un pacient împreună cu dr. Jose Palomar care a creat metoda P-DTR, metodă care face parte din tehnica H3 în care abordez corpul uman și probleme pacienților pe toate cele 3 planuri: fizic, mental și emoțional.
 
Pacientul care a venit joia trecută avea o problemă foarte des întâlnită în rândul bărbaților pentru care a consultat mai mulți medici, a încercat diferite medicamente și tratament, însă  cu nici un rezultat.
 
Pe scurt, în urmă cu mai bine de 10 ani a făcut o operație de fimoza (imposibilitatea decalotarii complete a penisului) și ulterior s-a ales cu această afecțiune care îi afectează viața de cuplu.
Din moment ce erecția nu poate fi susținută pe termen îndelungat, este afectat nivelul de satisactie a ambilor parteneri, însă mai mult în cazul soției și cum această situație a persistat mulți ani au rezultat probleme serioase în cuplu.
 
Creierul - organ sexual
Nu o să intru foarte mult în detalii, însă în majoritatea cazurilor când facem sex avem nevoie de creier să fie funcțional în primul rând și ulterior de alte organe 🙂
 
Este demonstrat științific folosind un scanner de monitorizare a activităţîi cerebrale s-a descoperit că până la 30 de zone diferite se activează în timpul actului sexual, printre acestea fiind şi cele responsabile pentru emoţii, simţ tactil, bucurie, satisfacţie şi memorie.
 
Rezolvarea problemei pacientului a vizat 2 direcții:
1. lucru cu sistemul nervos central prin normalizarea funcției unor receptori disfunctionali de la nivelul penisului
2. deblocarea emoțiilor stocate la nivel de subconștient în urmă "traumei" suferite în timpul intervenției chirurgicale și recuperarea (deloc ușoară) de după operație.
 
Astăzi am primit un mesaj de la pacient și după tratament timpul de erecție a crescut cu 1000% (am scris bine o mie la sută). Practic vorbim de o trecere de la secunde la minute.
 
Cateodata astfel de cazuri au si happy end, daca abordezi si tratezi problema de sanatate ca un intreg: corp, minte si emotii.
 
Happy wife, happy life 🙂

Abonează-te la MindShift Weekly

și vei primi săptămânal cele mai recente și eficiente strategii și idei din domeniul neuroștiințelor, sănătății, psihoterapiei și a wellbeing-ului integrativ

Dacă nu rezonezi cu e-mailurile pe care le primești, ai libertatea să te dezabonezi oricând.