Workshop: Pattern transfomer process - ediția I

Sep 01, 2022
𝟏.𝟑 𝐤𝐠, 𝟖𝟔 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐮𝐫𝐨𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝟗𝟎% 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐬̦𝐢 𝐜𝐞 𝐞𝐬̦𝐭𝐢 🧠
 
Potrivit cercetătorilor în neuroștiință suntem conștienți de aproximativ 5-10% din activitatea noastră cognitivă, așadar majoritatea deciziilor, acțiunilor, emoțiilor și comportamentului nostru depind de 90% din activitatea creierului care este mai puțin conștientă.
 
Oricât am vrea să credem altceva oamenii sunt ceea ce fac, nu ceea ce zic. De aceea consider  că înțelegerea pe sine, a vieții și a oamenilor din jur începe cu înțelegerea modelelor/tiparelor de gândire.
 
𝐓𝐮 𝐜𝐚̂𝐭 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐞𝐧𝐭 𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐜𝐚̆ 𝟗𝟎% 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐞𝐳𝐢 𝐩𝐞 𝐩𝐢𝐥𝐨𝐭 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭 ?
Și nu mă refer doar la corpul nostru cum ar fi bătăile inimii, respirația, digestia, etc; nici doar la coborâtul jos pe aceiasi parte a patului, toaleta zilnică, condusul mașinii pe același drum până la servici, etc ci mă refer la toate acele gânduri ce duc la aceleași acțiuni și ulterior la aceleași rezultate ?
 
𝐃𝐞 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞/𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐞 ?
 
Mai bine de 80% din ele sunt copiate direct de la părinți/bunici sau orice altă autoritate care este responsabilă de creșterea și educația noastră în primii 7 ani de viață, perioadă în care facem "copy - paste" direct la ceea ce vedem la ei, fără să mai trecem prin filtrul rațional deoarece neocortextul nu este dezvoltat suficient până atunci.
 
Restul de 20% din tipare ni le-am însușit singuri prin repetiție si asociere.
 
𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐜𝐚̆ 𝐚𝐢 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐢̂𝐦𝐛𝐮𝐧𝐚̆𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐭 𝐥𝐚 𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐦 𝐭𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚̆ 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩:
❑ Să înțelegi de ce aproape de fiecare dată obții aceleași rezultate când îți setezi un obiectiv personal sau profesional
❑ Să lucrezi aproape 3 zile cu tine și la tine, fără alte contexte de evitare, asta înseamnă peste 20h de terapie
❑ Să ai o imagine clară asupra modului în care îți setezi obiective și să descoperi care este etapa în care te sabotezi (subconștient)
❑ Vei învăța o abordare structurată a deciziilor, acțiunilor, convingerilor și rezultatelor tale când îți setezi un obiectiv personal sau profesional
❑ Să afli care sunt fricile tale principale, care îți limitează progresul profesional și personal
❑ Să te cunoști mai profund și să-ți înțelegi personalitatea, într-un context specific
❑ Să dizolvi convingeri despre “realitatea curentă”, despre succes și eșec, despre obiective sau rezultate etc
❑ Să obții o altă pespectivă când îți setezi un obiectiv pe plan personal sau profesional
❑ Să transformi obiceiuri vechi si să te înțelegi mult mai profund pe tine
 
Este un eveniment fizic, pe care l-am denumit Pattern Transformer Process.
 
Evenimentul se va desfășura într-un locație foarte faină cu doar 15 participanți între 27 (seara) - 30 octombrie, la Meșendorf Gasthaus (județul Brașov), care să ne invite la cunoaștere și transformare interioară și exterioară. Aici poți să vezi mai multe detalii https://bit.ly/3U9bMIM
 
În prima zi, pe 28, descoperim împreună tiparele tale mentale, iar în următoarele 2 zile, îl avem alături pe colegul și unul din cei mai buni traineri pe care îi cunosc Dacian Păşcuță care ne va conduce prin procesul de coaching și modul în care să transformăm aceste tipare. Vei lucra cu un coach desemnat timp de 2 zile.
 
Dacă se potrivește cu tine, vezi detalii și rezervă locul tău aici:

Abonează-te la MindShift Weekly

și vei primi săptămânal cele mai recente și eficiente strategii și idei din domeniul neuroștiințelor, sănătății, psihoterapiei și a wellbeing-ului integrativ

Dacă nu rezonezi cu e-mailurile pe care le primești, ai libertatea să te dezabonezi oricând.